Polska księgarnia internetowa Pasikonik

Polska księgarnia internetowa Pasikonik

Postprzez morfeusz » 30 gru 2010, o 10:02

Witam
Czy ktoś korzystał z usług polskiej księgarni Pasikonik? Strona działa od niedawna http://www.pasikonik.co.uk. Czy jest to rzetelna firma? Piszcie wszelkie opinie
morfeusz

Re: Polska księgarnia internetowa Pasikonik

Postprzez Bigluk » 4 lut 2011, o 18:51

Nie polecam bo książki nie dostałem jak upomnialem się o zwrot pieniędzy to nie odbierają telefonu h..e
Bigluk

Postprzez animal » 4 lut 2011, o 20:39

Witam
Ja też nie dostałem książek, ale jak założyłem sprawe na paypal-u to odrazu koles oddał kasę.
Ale bez słowa wytłumaczenia, ani żadnych przeprosin.
Tak że myślę że ta księgarnia to lipa , próbują tylko kase wyciągnąć
animal

Postprzez oli27 » 23 lut 2011, o 20:43

witam
Rowniez nie polecam, po zlozonym zamowieniu (minal miesiac) cisza... brak jakiejkolwiek informacji z ich strony, nie odpisuja na moje e-maile , zwykli oszusci
oli27

Postprzez east england » 1 kwi 2011, o 13:18

Uwazajcie na OSZUSTA Z KSIEGARNI PASIKONIK. Wyludza tylko pieniadze liczac,ze o mniejsze kwoty nikt nie bedzie zakladal rozczen.Nie odpowiada na emaile,zadnego kontaktu.Po ponad 2 m-cach postanowilem zglosic do paypal roszczenie o zwrot pieniedzy.To jedyna skuteczna droga do odzyskania kasy.Nie darujcie nawet drobnych sum,bo wyglada na to ,ze ten NACIAGACZ na tym zarabia.Jesli ktos wie gdzie oprocz policji mozna zglaszac nieuczciwych sprzedawcow,prosze o podpowiedz na forum.Nie chce nic sugerowac,ale wiem,ze niektore ksiegarnie wspolpracuja ze soba takze z ksiegarnia pasikonik.Niektore strony internetowe ksiegarni sa blizniaczo podobne,co daje wiele do myslenia.Pozdrawiam.
east england

Powrót do Edukacja