Polki w Anglii w objęciach islamu

Można tutaj pisać wszystko na temat płci pięknej. Jest to oczywiście też miejsce na "babskie pogaduchy".......

Polki w Anglii w objęciach islamu

Postprzez Ola » 19 mar 2008, o 16:07

Szesnaście Polek przeszło na islam w jednym meczecie. Wolą zmienić wiarę i męża, niż być bite i biedne - pisze dziennik Polska.
Polki, które przechodzą na islam, to w wielu przypadkach ofiary przemocy domowej, maltretowane w przeszłości przez swych partnerów. Pracują u muzułmanów jako sprzątaczki, wpadają w oko swoim pracodawcom, potem stają się ich kochankami, a czasem nawet drugimi żonami. Nowi partnerzy znajdują im mieszkanie, płacą za szkołę. Dla tych kobiet islam jest atrakcyjny.
straszne............
Ola

Re: Polki w Anglii w objęciach islamu

Postprzez Bux » 20 mar 2008, o 12:52

Piotr napisał(a):
Ola napisał(a):Szesnaście Polek przeszło na islam w jednym meczecie. Wolą zmienić wiarę i męża, niż być bite i biedne - pisze dziennik Polska.

straszne............

to, ze Polki lubia Towarzystwo <ciapatych> :cry: , to sie slyszy i widzi, ale ze przechodza na islam :shock: , dziewczyny :!: , nie idzcie ta droga.....

musialam sie zarejestrowac, zeby zabrac glos, to juz sie w glowie nie miesci co sie z tymi laskami polskimi dzieje, puszczaja sie z ciapatymi :? na potege i jeszcze wiare zmieniaja :? .
Bux

Postprzez Administracja » 20 mar 2008, o 13:08

Bux napisał(a):.... puszczaja sie z .... .

wiem, ze to jest drazliwy temat i duzo sie pisze na ten temat, ale opanujmy emocje przed uzywaniem takich okreslen :wink: .
Administracja
Administrator

Postprzez Bux » 20 mar 2008, o 14:47

@lfa napisał(a):
Bux napisał(a):.... puszczaja sie z .... .

wiem, ze to jest drazliwy temat i duzo sie pisze na ten temat, ale opanujmy emocje przed uzywaniem takich okreslen :wink: .

ok, sorry, ale wiesz wiele takich lasek psuje nam opinie, potem jade do kraju i wysluchuje roznych story... :wink: .
Bux

Postprzez angelawow » 20 mar 2008, o 23:27

Hej. Ja natomiast uwazam ze troszke przeginacie. Po pierwsze to dziewczyna decyduje kto jej sie podoba i zapewne nie dba o kolor skory, a co do religi to tez ich wlasna wola. Co zauwazylam, mieszkajac w szkocji 2.5 roku, to ze Polacy to najbardziej rasistyczny kraj!!!!!!!
Nikt, ktory jest kolorowy nie bedzie nigdy przyjacielem [polaka, co jest okropne, wiec nie wynoscie wnioskow patrzac tylko na siebie!!!
Ps moja przyjaciolka jest z Pakistanem, ktory jest katolikiem i co najwazniejsze sa bardzo szczesliwi:)
angelawow

Postprzez Administracja » 21 mar 2008, o 06:03

angelawow napisał(a):Hej. Ja natomiast uwazam ze troszke przeginacie. Po pierwsze to dziewczyna decyduje kto jej sie podoba i zapewne nie dba o kolor skory, a co do religi to tez ich wlasna wola. Co zauwazylam, mieszkajac w szkocji 2.5 roku, to ze Polacy to najbardziej rasistyczny kraj!!!!!!!
Nikt, ktory jest kolorowy nie bedzie nigdy przyjacielem [polaka, co jest okropne, wiec nie wynoscie wnioskow patrzac tylko na siebie!!!
Ps moja przyjaciolka jest z Pakistanem, ktory jest katolikiem i co najwazniejsze sa bardzo szczesliwi:)

Witamy na Forum Angelawow, jednoczesnie ciesze sie, ze sa i takie opinie, takie zadanie ma to Forum, rozmawiajmy i wyciagajmy wnioski.
Czasami popelniamy najwiekszy blad jak wszystko i wszystkich wrzucamy do tzw. jednego worka :shock: .
Administracja
Administrator

Postprzez Ola » 21 mar 2008, o 08:55

angelawow napisał(a):Hej. Ja natomiast uwazam ze troszke przeginacie. Po pierwsze to dziewczyna decyduje kto jej sie podoba i zapewne nie dba o kolor skory, a co do religi to tez ich wlasna wola. Co zauwazylam, mieszkajac w szkocji 2.5 roku, to ze Polacy to najbardziej rasistyczny kraj!!!!!!!

sorry, nie chcialam nikogo urazic dajac tego newsa, fakt jest taki, ze sa rozne sytuacje :wink: .
Ola

Postprzez MeS » 22 mar 2008, o 14:46

angelawow... niestety największymi rasistami są czarni..
I to jest prawda i to jest fakt... i prawie każdy kto pracował bądź miał dłużej do czynienia z nimi potwierdzi to.

Co do Polek na obczyźnie... niestety większość ma kisiel w majtkach jak widzi ciemną karnację faceta i czarne oczy... a że ciapoli tutaj pod dostatkiem...

I nie zaprzeczycie, że tak nie jest...
Pozdrawiam

MeS
MeS

Postprzez angelawow » 23 mar 2008, o 18:47

Jak juz wspomnialam ich wola nie twoj problem:)
Ja nie mam kisielu w majtkach jak ich widuje, i raczej nie jestm z tych dziewczyn, ktore wybraly by sobie ich na chlopaka, choc nigdy nis nie wiadomo, generalnie jeszcze mi sie nie trafilo i nie mam do nich ciagotek. Co do czrnych nie slyszalam od nich zadnego rasizmu , choc pracowalam z wieloma, natomiast od polaka to prawie kazdego ktory mijal murzyna...
A najbardzoej rasistowski wkurzajacy polski tekst to brzmi ( ja nic do czarnych nie mam, ale asfalt ma swoje miejsce) samo to wyrazenie ma wiele do poweidzenia na temat danej osoby!!!!
angelawow

Następna strona

Powrót do Świat Kobiet