....milosc, samotnosc, tesknota.....itd..

Można tutaj pisać wszystko na temat płci pięknej. Jest to oczywiście też miejsce na "babskie pogaduchy".......

Postprzez Norbert » 13 lis 2008, o 06:47

pipi napisał(a):moge miec i gangstera, zeby aby byl wierny........ i nie latal za innymi........., ale takich nie ma.........

Nie ma jakich? Wiernych? Właśnie odkryłem, że żona ma romans, jestem zdradzany, choć oficjalnie nic nie wiem. No i jak tu mówić o wierności? :cry:

I pytanie-ankieta do reszty forumowiczów: jak poradzić sobie ze zdradą?

I pytanie-piłeczka odnośnie do innej odpowiedzi: błędy są rzeczą ludzką? Zdrada też do nich należy? "och, zdradziłaś mnie, nie ma sprawy, może kawy?" :cry:
Norbert

Re: ....milosc, samotnosc, tesknota.....itd..

Postprzez Ola » 13 lis 2008, o 16:16

Ola napisał(a):To wielkie szczescie jesli kobieta jest kochana przez swojego meza(partnera). Ja takiego szczescia nie mialam.
Pewnego dnia zastalam swojego meza z kolezanka w naszym domu w sytuacji jednoznacznej, prawie sie zwymiotowalam.
To chyba najgorsze co facet moze zrobic, zdrada i wiem to tez od kolezanek, zdrada meza jest bardzo bolesna, nie czujesz sie kobieta, nie czujesz sie atrakcyjna, to on zdradzil, a Ty czujesz sie zle.
Dzis nie wymagam niczego od mezczyzny, tylko milosci, uczucia, zebym czula sie ta jedna jedyna. .

zacytowalam sie sama, zdrada jest straszna, i wspolczuje mezczyzna i kobieta, ktorzy tego doswiadczyli, ukochana osoba wpuszcza w wasz najbardziej intymny swiat osobe trzecia.

Jak sobie z tym poradzic, nie wiem, ja do dzis chyba sie z tym mecze....
Ola

Postprzez Norbert » 14 lis 2008, o 20:32

Mąż - zastępca kochanka od spraw finansowo-gospodarczych.
Tak mi się przypomniało... To o mnie, najwyraźniej.
Pochwalę się, udało mi się przeżyć kolejny dzień od dowiedzenia się...
Dziś stoję nad skrajem otchłani, lecz niebawem zrobię wielki krok naprzód...
Norbert

Postprzez pipi » 16 lis 2008, o 19:04

porozmawiaj z nia, jesli macie dzieci, nawet zdrade warto wybaczyc, walcz o nia, rodzina i malzenstwo to nie przypadek, daj szanse temu zwiazkowi, chyba, ze ona ostatecznie odrzuci wszystko.............
ps.

uwazam, ze jestem nowoczesna kobieta, ale posiadanie kochanka, majac jednoczesnie rodzine, na dluzsza mete zabija....... to nie jest normalne :!: :!: :!: .
pipi

Poprzednia strona

Powrót do Świat Kobiet