Marcinkiewicz wije gniazdko w Londynie

Mieszkasz w Londynie, masz ciekawa informacje ze stolicy Wysp, pisz tutaj.

Marcinkiewicz wije gniazdko w Londynie

Postprzez PartykaP » 22 sty 2009, o 08:22

"Fakt": Były premier Kazimierz Marcinkiewicz wije sobie gniazdko w jednej z najbardziej luksusowych dzielnic Londynu.
Marcinkiewicz zerwał z polską szarzyzną, na dobre wyniósł się z Gorzowa Wielkopolskiego i buduje życie na nowo. Nie byle gdzie – zaledwie kilka dni temu sprowadził się do eleganckiego apartamentu w modnej wśród bogaczy dzielnicy Londynu. Nie jest tam sam – towarzyszy mu jego Isabelle (27 l.). On z Gorzowa, ona z podwarszawskiego Brwinowa – ale razem postanowili wieść życie w światowej metropolii.

W nowym apartamencie para urządziła dopiero kuchnię. Ale na razie to głównie były premier przesiaduje w domu. Jak przystało na nowoczesnego menedżera uprawia home working – to takie modne słowo oznaczające zdalną pracę, czyli wykonywaną z domu przez komputer czy telefon. Ma własną firmę doradczą, współpracującą z jednym z największych banków inwestycyjnych na świecie.
PartykaP

Postprzez Bux » 14 lut 2009, o 11:23

facetom zawsze mlode cialka w glowie..................
Bux

Postprzez Rozlucki » 17 lut 2009, o 16:14

dajcie spokoj!!!!!!!!
Rozlucki

...

Postprzez Zuza » 23 lut 2009, o 10:14

To fragment wiadomosci TVN24:

"Co można było zobaczyć? Pani Iza bardzo chciała pochwalić się ostatnimi prezentami od ukochanego. - Jaką mam fajną koszulkę, Kazimierzu zobacz. A na butach jeszcze mam metką - szczebiotała, a w kadrze natychmiast pojawiły się gustowne kozaczki. Jak się okazało prezenty nie są jednak dla pani Izabeli wystarczającym dowodem miłości. - Kochasz mnie? - wyraźnie zafrasowany Marcinkiewicz został zmuszony do wyznań przed kamerą. Odpowiedź padła: - Bardzo...

Jak dla mnie to troche zenujace :shock:
Pusciutka i tyle, ale cwana - niezle sie ustawia
Zuza

Postprzez Ewelina21 » 4 mar 2009, o 15:20

Bux napisał(a):facetom zawsze mlode cialka w glowie..................

mmmm.....
Ewelina21

Postprzez Bux » 4 mar 2009, o 16:09

Ewelina21 napisał(a):
Bux napisał(a):facetom zawsze mlode cialka w glowie..................

mmmm.....

a coz to moja droga wnosi do tematu................
Bux

Postprzez Ewelina21 » 6 mar 2009, o 20:16

a Ty zajmij sie lepiej soba :?
Ewelina21

Postprzez Ola » 9 mar 2009, o 18:19

Kasia Kowalska, Kasia Cerekwicka i Natalia Lesz wystąpiły w niedzielę 8 marca 2009 r. w Londynie, w legendarnym klubie Shepherd’s Bush Empire. Wśród publiczności pojawił się były premier Kazimierz Marcinkiewicz wraz ze swoją wybranką Izabelą.

Przy wypełnionej sali, 2 tysiące osób śpiewało z wokalistkami ich największe przeboje.
Festiwal zorganizowała firma Cooltura Ltd, wydawca „Cooltury” - największego polskiego tygodnika w Londynie, który ukazuje się już od 5 lat.

Na Festiwalu bawił się także Kazimierz Marcinkiewicz, który pojawił się po raz pierwszy publicznie ze swoją narzeczoną Izabelą.

W Wielkiej Brytanii Festiwalowi patronowały Polskie Radio Londyn i portal dla Polaków w Londynie elondyn.co.uk. W Polsce w promocję włączyli się miesięcznik muzyczny Machina i Telewizja Polsat, która pokaże relację z Festiwalu.
Ola

Postprzez Ola » 9 mar 2009, o 18:19

i Ja tam bylam........................ :wink:
Ola

Następna strona

Powrót do Londyn