Kilka informacji o konkursach oraz nowy konkurs.

Ważne informacje od administracji forum.

Kilka informacji o konkursach oraz nowy konkurs.

Postprzez Administracja » 18 kwi 2008, o 14:04

Sytuacja w pierwszym konkursie przedstawia sie nastepujaco:

1. MeS - 129
2. Piotr - 82
3. Ola - 46
4. Zuza - 45
5. Bux - 44

ps. szczegolnie ciekawa sytuacja na miejscach 3-5. Wszystko sie jeszcze moze zmienic, do konca konkursu jeszcze daleko :wink: .

Drugi konkurs mam wrazenie, ze sie nie aktywowal, gdyz nie posiadam zadnych informacji o zgloszeniach nowych osob z polecenia :? .

Od dzisiaj rozpoczynamy nowy konkurs - Dla Typerow.
Szczegoly - zapraszam do Typy.
Administracja
Administrator

Postprzez MeS » 5 cze 2008, o 11:37

Dziś jest 5.06 a jeszcze ogłoszenia wyników nie ma...
Pozdrawiam

MeS
MeS

Postprzez Administracja » 6 cze 2008, o 12:40

przepraszam to moja wina musialem wyjechac do Polski. w poniedzialek wszystko bedzie zalatwione, a ty MeS mozesz juz wyslac nr konta do Bux. pozdrawiam
Administracja
Administrator

Zbulwersowana

Postprzez Zuza » 8 cze 2008, o 16:25

Wiecie jestem zaskoczona sposobem liczenia postow. NIE TAK JEST NAPISANE W REGULAMINIE !!!!
Mialy byc liczone posty "tresciwe" a nie jednowyrazowe!!!! Wychodzi na to, ze ja mimo ze w jakis 90% mam posty powyzej kilku zdan przegram z osobami, ktore braly udzial w konkursie bukmacherskim i duza liczbe postow zawdzieczaja kuponom. Nie jest sztuka skopiowac kupon a poza tym CO ON WNOSI DO FORUM??????????????????
Zuza

Postprzez Administracja » 9 cze 2008, o 11:09

jeszcze nic nie jest postanowione, dlatego komisja zostala powolana, posty jednozdaniowe lub jednowyrazowe, a takze w dziale typy nie powinny byc zaliczone, a napisanie Tematu powinno byc wyzej punktowane niz zwykly post, takze prosze Zuza o cierpliwosc, dzis najpozniej jutro komisja poda liste wynikow. pozdrawiam
Administracja
Administrator

Postprzez BillyKid » 9 cze 2008, o 11:59

niejasnosci nie sa dobre, ale zgadzam sie z @lfa, ze post postowi nierowny, bo jak by tak bylo to mozna wysylac same usmiechy i natrzaskac kilka tysiecy w 3 dni :wink: .
pieniądz to nie wszystko, jak miłość to nie z dziwką.
BillyKid

Postprzez Bux » 11 cze 2008, o 09:10

Dlatego trwa to tak dlugo, dgyz mamy rozbiezne zdania w kwestii zaliczania postow, a takze sa pewne watpliwosci jezeli chodzi o dzialanie zgodne z regulaminem w konkursie Typy. Jako przewodniczaca zobowiazuje sie raport bedzie najpozniej jutro, a nagrody najpozniej w piatek. Jednoczesnie dziekuje osoba, ze juz wyslaly nr kont to przyspieszy sprawe, pozdrawiam
Bux

Postprzez Dawid32 » 12 cze 2008, o 08:21

ja tez nie wiem jak komisja dziala, ale mysle, ze posuwaja sie do przodu bo mam juz od kilku godzin pieniadze na koncie za konkurs Typy, czekam teraz na decyzje w konkursie aktywnosci.
Dawid32

Następna strona

Powrót do Ogłoszenia i Komunikaty